Álmosfelhő kutyajólét

Panyi Zita  

A kutya képzéséről, szocializációjáról

Mikor lesz jól nevelt a kutyám? Bár hallgatna rám… bár olyan jó lenne a kapcsolatunk, mint más kutyának és gazdinak!

Ismerős gondolatok?

Ön most itt jár. Megoldást keres egy fennálló jelenségre. Ebből látszik, hogy jó gazdi.

A fentiek elérése tulajdonképpen egyszerű. Nem azon múlik, mennyi pénzt költ valaki kutyaiskolára, tanfolyamokra, hány éves a kutyája vagy mennyire tud hangosan kiabálni, „fegyelmezni”, akár más emberekre hatni. A jó hír: bárki számára megtanulható, apró kommunikációs mozzanatok hoznak eredményt, amikkel kutyája nyelvén közvetítheti neki pontosan azt, amit Ön szeretne.

De hát én nem vagyok kutyatréner... Ez igaz. Viszont látja, hogy a változás eléréséhez valamit másképp kell tenni, mint eddig. Ebben segítünk. Egyszerűen, érthetően. Végig szem előtt tartva az Ön egyéniségét, kutyája tulajdonságait és életkörülményeiket.

Tehát: Ön és kutyatársa

Illusztráció

AlmosFelho jó hangulatban, laza pórázon sétálnak a parkban, kutyája vidáman és csendben szemléli az elsuhanó kerékpárokat, autókat, a kutyafuttatóhoz érve megvárja, míg Ön lép be először, majd önfeledten játszik fajtársaival, kutyabarátságokat köt. Az első hívó szóra farkát csóválva szalad a gazdihoz. Hazaérve békésen bevackolja magát helyére, mikor Ön dolgozni megy, békén hagyja a lakásban a bútorokat, tárgyakat, növényeket. Délután rezgő hátsóval és lefettyel üdvözli Önt, büszke ábrázattal várva a pocakvakarást. Egyre több szomszéd kedveli kutyáját illedelmes viselkedése miatt, Ön pedig büszkén zsebeli be a dicséreteket.

Élje át mindezt kutyatársával! Meg fog lepődni, mennyire egyszerű. Jöjjön, lássunk hozzá, az ÁlmosFelhő végig segíti Önt.

Panyi Zita
  +36 70 675-0555, info@almosfelho.hu
  www.almosfelho.hu
  Facebook: almosfelho.kutyajolet
  YouTube csatorna
  Instagram: almosfelho

Adatvédelmi tájékoztató

© 2015-2020 Minden jog fenntartva.