Álmosfelhő kutyajólét

Panyi Zita  

Kutya-fitness

Fotók: Gálik Zsófia

A világon sok millió kutya ébreszti gazdiját reggelente. Családtagok ők, otthonainkban élnek. Minden nap ünnepelnek minket, ha hazatérünk. Együtt filmezünk esténként, játszunk és jó odabújni legjobb barátunkhoz, ha szomorúak vagyunk. Egészen különleges felénk irányuló szeretetük és ragaszkodásuk. Magyar tudósok vizsgálják a kutya és az ember kapcsolatának evolúcióját. Érdekességképp, létezik a világban olyan állam, ahol ugyanannyi kutyus él, mint kisgyerek.

A városi közegben élő kutyák napjaik 80-90%-át a lakásban vagy a kertbe kirakva egyedül töltik. Élmények, foglalatosság nélkül. A maradék 10-20 százaléknyi idő, napi 2-4 óra jelent(het)i a szabadban töltött mozgás lehetőségét. Ismerünk sajnos olyan kutyusokat, akik jó, ha napi 20-30 percet bóklászhatnak a háztömb körül. Holott ha rajtuk múlna, kétszer ennyit szimatolnának, hancúroznának a zöldben.

Mi lehet a megoldás?

ÁlmosFelhő kutya-fitness foglalkozás


Fotó: Gálik Zsófia


Mi ez? Kutya-fitness. Egészségmegtartó, kondíciót alapozó és azt javító, izomteljesítményt optimalizáló, teljesítő- és állóképességet fokozó örömteli mozgásos játék és feladat-rendszer kutyusának. Üdítő program, ami tovább erősíti kutyájával a köteléküket.

Miért hasznos? Vidám hangulatban taníthat kutyusának új trükköket, mozgáskombinációkat, amik által levezetődik kutyatársa fizikai, pszichikai energiáinak jelentős része. Nő a kutyus önbizalma, a feladatokkal sikereket ér el. Javul kutyusának testtartása és test-érzékelése. Motorikus mozgása összehangoltabbá válik, figyelme fókuszáltabbá, így könnyebben irányítható lesz.

Milyen kutyusnak? Kíváncsi vagy félénk, sportoló vagy otthon lustizó, lelkes, kamasz, izgő-mozgó, jól szocializált vagy épp szocializáció-hiányos, unatkozó, energiagombóc kutyusát szeretettel várjuk. Lehet aprócska vagy nagyra nőtt, akár dolgozó kutya is. Egészségügyi kihívással küzdő kutyusokkal kizárólag állatorvosi konzultációt követően, folyamatos orvosi kapcsolattartással kezdünk foglalkozást!

Mit kap a gazdi? Kutyusa személyiségének, egészségügyi állapotának speciális tesztekkel történő felmérése után Ön ismereteket szerez a kutya-fitness metódusáról, tárgyi apparátusáról. Írásos anyagot kap a kutyák mentális és fizikai terhelhetőségéről, figyelemfókuszáltságuk kialakításáról és a tipikus hibák megelőzéséről. Ajándék Tipp-tárunkból elsajátíthatja kutyusa későbbi fitten tartásának titkait.

Miért nálunk?


Panyi Zita
  +36 70 675-0555, info@almosfelho.hu
  www.almosfelho.hu
  Facebook: almosfelho.kutyajolet
  YouTube csatorna
  Instagram: almosfelho
Fotó: Gálik Zsófia

Az ÁlmosFelhő Kutyajólét az általa felmért és kiértékelt kutyák sétáltatását és egyéb foglalkoztatását (kutya-fitness, masszázs, csoportos szocializációs tréning, speciális tréningek, ...) vállalja. Ez a kutya, a tréner, a tréning többi állat és ember résztvevője, valamint a járókelők biztonsága érdekében kiemelten fontos.


Adatvédelmi tájékoztató

© 2015-2020 Minden jog fenntartva.